Budapesti lakáshitel lehetőségek

Lakás hitelek Budapesten

Szeretne új vagy használt lakást vásárolni Budapesten vagy építkezni szeretne, hogy végre ne kelljen a szülőknél, vagy albérletben élnie?

A következő budapesti lakás hitel lehetőségek közül lehet választani:

1. Banki lakáshitelek Budapesten Jellemző hogy legnagyobb magyar bankok, melyek mind megtalálhatóak Budapesten mind nyújtanak lakás hitelt. A lakáshitel konstrukciók tekintetében érdemes felkeresni a Budapesten található hitel intézményeket, hogy mik az aktuális ajánlatok. Hátrányuk, hogy a kis pénzű személyek, családok esetében csak hosszú 15,20-30 éves futamidő lehetséges.

2. Devizaalapú lakáshitelek Budapesten Hasonlóan a banki lakás hitelekhez itt is nagyobb bankok ajánlatát érdemes megtekinteni, érdemes más és más budapesti kerületben lévő pénzintézetet megkeresni, és már vannak szakosodott hitelintézmények is aki csak ezzel a hitel fajtával foglalkoznak. A devizahitelek devizája első sorban euró, svájci frank pénznemekre értendő.

3. Jelzálog lakás hitelek Mint ami a nevében is benne van zálogosítani kell valamilyen ingatlant vagyis, fedezetként kell adni azt. Budapesti ingatlannak rendelkezők előnyösebb helyzetben vannak, mivel nagyobb értékű ingatlannal rendelkeznek. Azért még tanácsoljuk a nagyon körül tekintő szerződés kötést és kalkulációt a családi, vagy személyes bevétel és kiadások tekintetében.

4. Lakáspénztárak Mint az egyik legjobb lakás előtakarékossági lehetőség. Budapesten élő és dolgozó fiatal családosoknak és olyan személyek részére ajánlatos akik nem rendelkeznek nagyobb tőkével. Ezt a lakás hitelt segítő lehetőséget csak néhány speciális hitelező intézmény szolgálatatja.