Hitel kiváltás

Hitel kiváltás

Szeretné régi kedvezőtlen törlesztésű hitelét, egy kedvezőbbre cserélhetni? A meglévő hiteleit egy hitellel kiváltani, és adósságát egy hitelre cserélni? Így szeretne kedvezőbb törlesztőrészletet a hátralévő futamidő alatt?

A hitel kiváltás mint hitel konstrukció több éve létezik a hazai piacon.

A legnagyobb magyar bankok, és az erre specializálódott hitel intézmények sok-sok változatos hitel lehetőséget biztosítanak a hitelek kiváltására. Az ilyen módon történő adóságrendezés biztos, és egyre népszerűbb a hazai hitelezők körében. Minimális költséggel bármikor kiválthatja kedvezőtlen hitelét egy jobb konstrukcióra, így a hátralévő futamidő alatt akár milliókat takaríthat meg.

Hitelkiváltás alatt tulajdonképpen azt értjük, ha jelenlegi – egy vagy több - hitelének törlesztőrészleteit egyetlen új, az Ön számára sokkal kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitelből fizeti vissza. A hitelkiváltás legfőbb ismert előnye, hogy a havi törlesztőrészleteit és ennél fogva a teljes visszafizetendő összeget jelentősen lecsökkenti. A hitelpiac folyamatos fejlődésével és a piaci verseny éleződésével hatalmas fejlődésen mennek keresztül a termékek. A több mint egy éve felvett termékek sokszor már elavulttá válnak, és olcsóbb megoldások léteznek ugyanarra a célra. Évente, tehát javasolt mindenkinek felülvizsgáltatnia meglévő hiteleit egy független szakértővel.
A hitelkiváltás akkor is megfelelő megoldás, ha egy újabb, kedvezőbb hitellehetőség tűnik fel a piacon, s ennek igénybe vételével az Ön vállára kisebb teher nehezedik a törlesztési időszak alatt.

Hitel kiváltás Budapesten