Szabadfelhasználású hitelek

Szabadfelhasználású hitelek


Szeretné felújítani lakását és még valami kis ajándékkal kedveskedni a családjának, vagy csak sürgősen pénzre van szüksége? A szabad felhasználású hiteleket erre a célra találták ki, hogy kötöttség nélkül gyorsan, és kedvező kamatozás mellet jusson hitelhez.

A következő szabadfelhasználású hitelek lehetőségek közül lehet választani hazánkban:

Két konstrukció népszerű a hitelezők körében.

Az első mely 6,12 vagy 24 hónapos konstrukcióban vehető igényben, mely havonként kell törleszteni. Itt az adott bank számlájára történő rendszeres fizetés, nyugdíj stb beérkezése arányában számolódik ki a hitel keret. A hitelt egy előzetes elbírálást követ melynek díja néhány ezer forintba kerül. A hitel elbírálta után már kézhez is vehető a hitelezett összeg. A kamatláb 20% feletti kamatozású.

A második lehetőség mely a hazai hitel felvevők körében A,B,C hitelként lett népszerű. Ebben az esetben nincsen havi törlesztés. Nagyobb kamatozású, de a hitel kiegyenlítését a hitel megszüntetése idejében kell megtörténnie. Vagyis akkor kell a számlán annyi pénznek lenni amennyit fel vett. Itt is a rendszeres havi jövedelem stb. érkező pénz arányába kapja meg a hitelező a pénzét. szabad felhasználású hitel | szabadfelhasználású hitelek

Szabadfelhasználású hitelek budapestiek számára